Begeleiding

Home » Begeleiding

Advies en begeleiding

Buro vanDaan adviseert u deskundig bij bouwtechnische vraagstukken, zoals de bouwtechnische staat van uw gebouw, financiële haalbaarheid, wet- en regelgeving, duurzaamheid, begeleiding in uw bouw- /ontwerpproces of andere vraagstukken. 

Vergunnings­aanvragen, regelgeving en beleid

Heeft u bouwplannen? En heeft u geen idee hoe u dit gaat aan pakken? Met kennis over de benodigde regelgeving omtrent het bouwbesluit en het bestemmingsplan van de gemeente kijken wij samen met u of uw plan te realiseren is. Wij nemen desgewenst zelfs de gehele vergunningsprocedure voor u uit handen en regelen een complete bouwaanvraag voor u.

Geïnteresseerd?

bel: 06 – 52 27 67 63

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een veelgebruikte term die past in deze tijd en op verschillende manieren gebruikt kan worden! Met de naderende energietransitie wordt vanuit de overheid, maar ook vanuit vastgoedeigenaren veel druk uitgeoefend om gebouwen duurzaam te maken. Dit met betrekking tot   energieverbruik, levensduur van toegepaste materialen of zelfs de levensloopbestendigheid van het gebouw. Het adviseren op het gebied van duurzaamheid is één van onze specialismen. In samenspraak met u en mogelijk andere disciplines op gebied van duurzaamheid ontwikkelt Buro vanDaan voor u een passend duurzaamheidsadvies.